Puunkorjuu ja muut metsätyöt ammattitaidolla Kuusamon metsiin

Kone Hekkala Oy toteuttaa puunkorjuuta ja muita metsätöitä varmalla ammattitaidolla ja pitkin perintein Kuusamossa ja lähialueilla. Palvelemme sekä metsäalan yrityksiä että yksityisiä metsänomistajia. 


Palveluihimme kuuluvat metsien koneellinen hakkuut, metsäkuljetukset sekä erilaiset harvennustyöt. Hoidamme puiden kaatamiset, karsinnat, katkonnat sekä runkojen kuljetukset metsässä. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita 50 vuoden kokemuksen tuomalla varmalla ammattitaidolla.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Koneelliset hakkuut kuljetuksineen

Hoidamme koneelliset hakkuut, karsinnat ja katkonnat turvallisesti, huolellisesti ja oikeaoppisesti niin, että puuta on myöhemmin helppo jalostaa eteenpäin. Noudatamme korkeatasoisia laatuvaatimuksia. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme työskentelemään tehokkaasti kaikenlaisissa metsissä Kuusamon seudulla.

Harvennus- ja uudishakkuut

Voit tilata yritykseltämme harvennushakkuut eli kasvatushakkuut ja uudishakkuut Kuusamon seudun metsiin. Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme ja kysy meiltä lisää harvennuksista ja niiden hinnoista.

Toteutamme harvennushakkuut turvallisesti ja metsää kunnioittaen – voit luottaa hyvään lopputulokseen. Uudishakkuut hoidamme tehokkaasti ja sujuvasti toiveidesi mukaan. Pidämme aina tarkasti kiinni sovitusta hakkuuaikataulusta.

Käytössä laadukas kalusto

Toteutamme metsätyöt laadukkailla John Deeren metsäkoneilla.

Kalustoomme kuuluu muun muassa:

  • Kaksi John Deere 1270G -harvesteria

  • John Deere 1210G -, John Deere 1110E IT4 - ja John Deere 1110 D -kuormatraktorit

  • Iveco Trakker 10x4 -kuljetusauto F-Koneen ritilällä

  • Kaivinkone JCB 15 t.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja tehokkaat laitteemme takaavat erinomaisen työnjäljen kaikissa työkohteissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää puunkorjuutarpeistasi!

Hoidamme puunkorjuun ja muut metsätyöt Kuusamon seudulla pitkällä kokemuksella. Kysy lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä